| PUGII ALLY | |
|
+6Evaldasas mufas GTHeavy Eeell dragiz gintarasmbr 10 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
vytenis007 Karžygys
Pranešimų skaičius : 138 Registration date : 2008-05-05
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Antr. 05 06, 2008 6:58 pm | |
| Aš čia naujas, bet jei kam įdomi mano nuomonė (nors ir pavėluota), tai atėjau ne tam, kad toliau bėgčiau
Beje, netyčia pastebėjau, kad PUG kariauja su JG | |
|
| |
Eeell Karžygys
Pranešimų skaičius : 96 Age : 116 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-02-17
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Antr. 05 06, 2008 9:53 pm | |
| Paklausiau PUG kodėl dabar jie jau su FED draugauja, gavau gana konkretų ir išsamų atsakymą: ________________________________________________________________________ driweris rašė:
Prisijungemė prie FED, nes tai šeima, kuris kovos prieš JG šeimą. Aišku šiuo metu mes daug silpnesni, bet nežadam pasiduoti. Kalbėjau su vadais dėl jūsų ir FED, tai gavau atsakymą, jei norit oficialiai pakariauti su JG, galite ir jūs stoti į FED(kaip ir MMS|QRF sparnai) _________________________________________________________________________
Ką manot? | |
|
| |
GTHeavy Karžygys
Pranešimų skaičius : 109 Age : 33 Miestas : Kaunas Registration date : 2008-03-04
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Antr. 05 06, 2008 10:13 pm | |
| Manau, kad taip ir turėjo būti, kitos išeities nebuvo. O dėl stojimo į FED, tai neturiu nuomonės. Pastaruoju metu mes per daug susilpnėję kariauti su JG. | |
|
| |
dragiz Pažengęs karys
Pranešimų skaičius : 44 Registration date : 2008-01-27
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Antr. 05 06, 2008 10:59 pm | |
| Info nutekėjo, kad JG prieš mus tikrą karą pradės ~2sav., kaip bus iš tikrųjų neaišku, bet mes tam ruošiamės. Šiuo metu apsikeičiam puolimais ir tiek(viskas palyginus ramu) | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Antr. 05 06, 2008 11:13 pm | |
| Hm, ramu tai ramu bet cia pries audra "Pries mus" tai pries visus PUG? Jeigu taip, tai reiktu bendro plano, deja taip ir nesulaukem jokiu ateities planu , ar PUGII nedalivaus? |
|
| |
dragiz Pažengęs karys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Tr. 05 07, 2008 4:07 pm | |
| Manęs 5 dienas nebuvo prie pc, tai ir nesulaukėt. Dabar, kai atsiras daugiau laisvo laiko, prisėsiu ir parašysiu ateitis planus, kuo aiškiausiai išdėstydamas. "prieš mus", tai prieš FED(o gal ir PUGII, JG keliai nežinomi gi). | |
|
| |
vytenis007 Karžygys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Tr. 05 07, 2008 6:43 pm | |
| Na, jei bus karas, bus daugiau adrenalino | |
|
| |
dragiz Pažengęs karys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Tr. 05 07, 2008 7:01 pm | |
| Tai karius kaupkit:) Vien keldami pop nelaimėsim. | |
|
| |
Eeell Karžygys
Pranešimų skaičius : 96 Age : 116 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-02-17
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 7:25 pm | |
| Gerai, šiandien įvyko toks nemalonus įvykis - iš ally išėjo visi vadai ir ant aljanso aprašymo atsirado užrašas ally žlunga. Aišku jums įdomu kame čia šuo pakastas.
Ryte parašė man donj jog nori tapt pavaduotoju ir padėti musu ally tvarkytis. Kadangi dar vieno pavaduotojo verkiant reikėjo, visi ko prašiau tapt pavaduotoju atsisakė, o donj šiaip gana aktyvus būdavo, negeltonuodavo, tai paėmiau jį į pavaduotojus. Nu ir donj iškart ėmėsi darbo - išmetė mane, Dariuuus, Enomajus, pakeitė aljanso aprašyma, išėjo pats ir parašė man laiškutį: ___________________________________________________ nu . as trinu acc. ir ally tegul zlunga . atsibodo zaisti man. soory ____________________________________________________
Čia taip donj tušbūt išreiškė dėkingumą mūsų aljansui, kad visą tą laika mes jį saugojom ir rūpinomės (į PUGII jis įstojo 28.12.07 - anksčiau už mane) Nu ką, visi pasakom ačiū donj už jo šitą zapadlo. Dabar man reikia surasti kas turi mūsų ally auksčiausio lygio ambasadą. Pas ką ta ambasada, tas tapo ally lyderiu man išėjus ir dabar tik jis gali mane gražint į ally. Pas markusmaximus yra 12 lvl ambasada, bet jis nevadas. Reiškia kažkas turi aukštesnę ambasadą. Prašom prisipažint kas.
Paskutinį kartą redagavo Eeell, Sk. 05 11, 2008 7:55 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 7:49 pm | |
| SIto net nesitikejau ... maniau visi masiskai nuprende palikt ally... net truksta zodziu.. |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 7:51 pm | |
| Jip man irgi buvo Tik forume pamates zinute supratau, kad ne taip blogai |
|
| |
vytenis007 Karžygys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 7:55 pm | |
| OK, nepanikuojam Ir tegul greičiau atsiliepia tas su didžiausiu ambasados lvl, arba teks mums pasistatyti Vistiek pop kyla | |
|
| |
afigienas Pažengęs karys
Pranešimų skaičius : 56 Age : 32 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 8:40 pm | |
| Buvau bepradedas galvoti apie IV aljanca | |
|
| |
vytenis007 Karžygys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 9:00 pm | |
| Taij kur tas su didžiausiuamb lvl?????? | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 10:03 pm | |
| Pas sniura yra 7 lvl ambasada kurios lvl galima butu pakelt (Bet nezinau ar jis sutiks ir jo siandien visa diena nebuvo) |
|
| |
dragiz Pažengęs karys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 10:32 pm | |
| Man atrodo, kad nieko jau nebegalėsit padaryti. Kad ir surasit pas ką aukščiausio lvl ambasada, bet jis neturės galimybių priimti į ally naujų narių.(pvz: Servo pradžioje buvo toks ally BEER ir jame gavęs pareigas vienas žaidėjas išmėtė visus kitus ir po to pats išėjo, tai taip ir liko ally be vadų. Kitaip sakant - aljanso pabaiga.) Tada dar kontaktavau su MH dėl visko, bet gavau atsakymą, kad vienintelė galimybė kurti ally per naują ir pasikviesti jame buvusius narius. Kiek žinau Eeell turi 19 ar 20lvl ambasadą, tai galėtų perkurti ally per naują, jei nebepavyktų šito sutvarkyt. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Sk. 05 11, 2008 11:47 pm | |
| kam nauja kurt tereikia visus i pug ir pug 3 perkelt ir pug 3 pervadinti i pug 2 |
|
| |
Eeell Karžygys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Pir. 05 12, 2008 12:51 am | |
| Na nesėkmingas šitas savaitgalis man. Puldamas vieną iš 300 aljanso narių netekau 1000 imperionu, gindamas weasel kaimą netekau 1000 pretorionu, is aljanso mane ismete - nebegaliu atlikt savo vado funkciju, jau kiti pamate jog sedziu be aljanso ir pradejo mano kaimus puldinet, ir niekaip nerandu kas tapo šito ally vadu. Vadu tapo ir visas teises gavo tas kas turi auksčiausia ambasada. Bet viesiems šiandien parasiau, beveik visi atsakė kad nepasjuos ta ambasada. Arba donj prieš išeidamas kurį nors iš jusų padarė vadu, nors jis teturi 1lvl ambasadą. Šeip galėtumėt visi patikrint ar negavot naujų teisių. Nueikit į musų aljanso langą, paspauskit žodį galimybės ir pažiekit ar neturit kitų teisių be "palikti aljansą". Jei per ryt nerasim vado, sukursiu naujai tą PUGII ally ir susikviesiu jus visus pas save. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Pir. 05 12, 2008 10:56 am | |
| tai kas turi tą amdasadą? |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Pir. 05 12, 2008 4:41 pm | |
| Nu as tai neturiu daugiau galimybiu, bet matau jau prasilakste xebryte is PUGII, labai durnai prirasyta prie ally komentaru: "ally zlunga", tai jau rasinet visokie pradejo, tipo kad pas juos perstot. Man tai dzin, niekur as kitur nenoriu eit, PUG valdo ir kitiem linkiu neissilakstyt, perkursim ta ally ir viskas ciki bus, ner ko panikuot |
|
| |
vytenis007 Karžygys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Pir. 05 12, 2008 5:38 pm | |
| Pritariu Pas mane 3 lvl | |
|
| |
vytenis007 Karžygys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Pir. 05 12, 2008 6:07 pm | |
| GTHeavy turi 8 lvl ambasadą, bet aš jį tik pavaduoju, o jo kompas nusprogęs, todėl negaliu pažiūrėti galimybių Bet ambasados lvl pakelti galiu | |
|
| |
dragiz Pažengęs karys
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Pir. 05 12, 2008 6:58 pm | |
| Sakau, kad per naują reikia kurti. Niekas neturi galimybių, netikit - klauskyt MH... Esu susidūręs jau su šia situaciją. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Pir. 05 12, 2008 7:20 pm | |
| nu tai gerai, jei is naujo sukurt nera sunku, pasidaryt screenshotu pora kaip dbr atrodo visas PUGII, visiem isstot is jo, kazkas turi pasistatyt bent 15~ lygio ambasada, sukurt nauja ally pavadinimu PUGII arba jei nebus galima, sukurt FED|PUGII ir visiem msg kad joinintu. Ir fsio, tik reikia nusprest kas imsis ta ambasada kelt |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY Pir. 05 12, 2008 7:40 pm | |
| - Nerialiumas rašo:
- nu tai gerai, jei is naujo sukurt nera sunku, pasidaryt screenshotu pora kaip dbr atrodo visas PUGII, visiem isstot is jo, kazkas turi pasistatyt bent 15~ lygio ambasada, sukurt nauja ally pavadinimu PUGII arba jei nebus galima, sukurt FED|PUGII ir visiem msg kad joinintu. Ir fsio, tik reikia nusprest kas imsis ta ambasada kelt
tai gerai, keliam tą ambasadą, bet tai kad į forumą ne visi ir užeina manau reiktų susižiūrėt, pas ką didžiausio lvl yra, tai tą ir keliam. Kaip manot? p.s. kur Eeel dingęs, gal kas žinot? Bandžiau susisiekti šnd visą dieną, bet nesėkmingai |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: PUGII ALLY | |
| |
|
| |
| PUGII ALLY | |
|