Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

PUGII ALLY

Go down 
+6
Evaldasas
mufas
GTHeavy
Eeell
dragiz
gintarasmbr
10 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

PUGII ALLY - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 8:49 pm

nu ka reikia apsisprest.... tai renkuos PUG
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 9:00 pm

as manyciau kad mums reikia sudaryti nauja stipru PUG as uz PUG
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 9:04 pm

dar geriau but jei PUG ir [LDK] susijunktu Smile ,nors ldk buvo musu priesas bet kuri laika.....
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 9:10 pm

JG jau dabar kariauja su LDK manu mums dar peranksti kisti prie to nagus , mes turetume pradzioj suformuoti gera sajunga, susizaisti visi kartu tureti strategija ir tada gal vienytis ir bandyt priesintis
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 44
Registration date : 2008-01-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 9:12 pm

PUG su LDK palaiko gana gerus šiuo metu.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 9:42 pm

As uz PUG.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 9:47 pm

dragiz rašo:
PUG su LDK palaiko gana gerus šiuo metu.

o kokie butu tavo pasiulymai siuo klausimu , nu del susijungimu ir panasiai?
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 44
Registration date : 2008-01-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 9:51 pm

Manau, kad nenorėtų jie keistis nariais ir pan., nes kaip ir PUG taip ir LDK visi jau labai susižaidę ir bendradarbiauja tarpusavyje. Turbūt galėtumėte vėl sudaryti sąjungą su jais ir bendrai kovoti prieš JG.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 9:59 pm

Dalintis zaidejais tikrai nereik Smile
bendra foruma galime tureti taip zinosime bendra strategija
Mano siulymas

PUG
PUG II
PUG III

+

kiti visi turi savo forumus + viena bendra

Sajunga patvirtint priekyje prirasant
kaip pvz S|PUG ir tp

Seima viena ally daug tikslas vienuodas
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2008-01-29

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 10:00 pm

aš tai norėčiau išgirst visų nuomonę , gal dauguma bus prieš ? o mes gal tik keli esam PUG patriotai ?
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 10:04 pm

reikai MM zinute miegantiem rasyt kad foruma vel prisimintu Very Happy
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 10:11 pm

aš už PUGII
ir manau nėra ko blaškytis, galim ir toliau vieningi išlikt, tik nereikia panikuot
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 10:15 pm

miegantys toliau tegul ir miega, ir nenustemba jei viena dieną taps fermom
(čia mano asmeninė nuomonė)
aš už tai kad ir toliau liktume visi drauge
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 10:18 pm

galetu Eeell tarti zodi kaip alijanso vadas.....
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 10:20 pm

laukiam Eeel!!
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 10:25 pm

taip Eeell , reik apsisprest , ar pasiliksi prie ankstesnės nuomonės ? Nes kas su PUG tai ir lieka PUGII , kas už lengvesnį kelią tai turėtų kurt savo ally .
Atgal į viršų Go down
Eeell
Karžygys
Karžygys
Eeell

Pranešimų skaičius : 96
Registration date : 2008-02-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 11:12 pm

Savo nuomonę aš jau buvau išsakęs šiam forume - reikia padėti statyti JG ir naujiems aljansams WW. Tas padėjimas, tai pagrinde yra žaidėjų auginimas jiems.
Bet viską sprendžiat jūs - aš esu tik nuolankus jūsų tarnas, vykdantis jūsų nurodymus.
Jei norit, galim nutraukti visus ryšius su į Jg, II, III , IV aljansus išėjusias nariais ir prisišlieti prie PUG. Kaip bebūtų aš asmeniškai iš PUG negavau kokių žinučių kad mes būtinai turim pasiringti arba juos arba JG.

Trumpai tariant, skelbiu balsavimą:

1) AR JŪS NORIT PADĖTI JG IR NAUJIEMS ALJANSAMS STATYTI WW,
2) AR NORIT NUTRAUKTI SU JAIS SANTYKIUS, IŠĖJUSIUS TEN DRAUGUS PASKELBTI IŠDAVIKAIS IR veiksti išvien su PUG?

Tai JG ar PUG?

Daugunos nuomonė lems mūsų aljanso ateitį.
Aš asmeniškai manau kad abudu šitie variantai yra niekam tikę, todėl susilaikau.
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 11:18 pm

tai koks tada būtų tavo 3 variantas , jei pirmi niekam tikę ?
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 11:28 pm

Kodėl turim pult i kraštutinumus? Turi būt koks nors variantas per vidurį.
Atgal į viršų Go down
mufas
Karys
Karys
mufas

Pranešimų skaičius : 24
Registration date : 2008-01-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 11:32 pm

Aišku, kad su JG pasieksim daugiau, o siekti reikia aukštumu.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 11:34 pm

Smile tinkamiausias likti visu pirma PUGII ir drauge su PUG spresti kur eiti nuspresim draugaut su JG ok BET CIA TURI BUTI VISU MUSU SPRENDIMAS o ne atskiru nariu
Dabar turejom situacija kai "2K populiacijos ir pereinam" nei pasakyta kad cia su ar be PUG pritarimu, tai chebra intuitiviai issilakste manau, kad kai kure net griztu, to labiau, kad net valdzia isejo :( cia kaip oficeriai paliktu pulka ir iseitu i kita nes ten neva geriau Smile

PS. nieks nesako pulti buvusiu draugu, be priezasties
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 11:35 pm

PUG
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 11:38 pm

PUG II niekada nesijaute kaip PUG sparnas tik 1 karta per visa zaidima ( kovojant su [LDK]) pasijutau kad PUG ir PUGII turi kazka bendra bet ir tai buvo sugriauta kai PUG paprase pasirasyti taikos sutarti su [LDK]. Galbut busiu ismestas is aly uz tai bet balsuoju uz nezinomybe , balsuoju uz JG .
(Tai nera mazesnis blogis is dvieju bet tai siokios tokios permainos)
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyKv. 04 24, 2008 11:57 pm

nu man idomu kokios permainos laukia jei liksime pug...
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 EmptyPen. 04 25, 2008 12:01 am

seip pagalvojus tai tiek vienas tiek kitas varijantai vienodi...nei JG nei ldk nebuvo draugai, bent musu, o dabar praktiskai turime rinktis kurie bus draugai....
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 2 Empty

Atgal į viršų Go down

PUGII ALLY
Atgal į viršų 
Puslapis 25Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» PUGII valdzia
» del Nord ally