Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

PUGII ALLY

Go down 
+6
Evaldasas
mufas
GTHeavy
Eeell
dragiz
gintarasmbr
10 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

PUGII ALLY - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 7:49 pm

man atrodo tu jo geriau paklausk, jis vkr nzn ar tik man ar visiem private msg nusiunte klausdamas kokio lygio ambasada kas turi, tai kas active jau tikrai atrase. O kur jis pats dinges no idea
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 8:10 pm

tai kad nuo ryto bandau su juo susisiekti, bet nepavyksta
Atgal į viršų Go down
afigienas
Pažengęs karys
Pažengęs karys
afigienas

Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2008-03-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 9:30 pm

Eeell rašo:
Na nesėkmingas šitas savaitgalis man. Puldamas vieną iš 300 aljanso narių netekau 1000 imperionu, gindamas weasel kaimą netekau 1000 pretorionu, is aljanso mane ismete - nebegaliu atlikt savo vado funkciju, jau kiti pamate jog sedziu be aljanso ir pradejo mano kaimus puldinet, ir niekaip nerandu kas tapo šito ally vadu.
Vadu tapo ir visas teises gavo tas kas turi auksčiausia ambasada. Bet viesiems šiandien parasiau, beveik visi atsakė kad nepasjuos ta ambasada. Arba donj prieš išeidamas kurį nors iš jusų padarė vadu, nors jis teturi 1lvl ambasadą. Šeip galėtumėt visi patikrint ar negavot naujų teisių. Nueikit į musų aljanso langą, paspauskit žodį galimybės ir pažiekit ar neturit kitų teisių be "palikti aljansą".
Jei per ryt nerasim vado, sukursiu naujai tą PUGII ally ir susikviesiu jus visus pas save.
dar kazkas is 300 turi tiekkariu, kad atmustu 1000 kariu? silent
Bomzai ten vieni
Atgal į viršų Go down
afigienas
Pažengęs karys
Pažengęs karys
afigienas

Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2008-03-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 9:34 pm

Beto nezinau ar cia visiems imortal rase ? Nori i kazkoki aljanca perviliot

bet jei kas pasiulimas vis dar galioja

Siuo metu mes viska tvarkome ir viskas bus kaip buve

galesite taciau neturint vadu nebegalesite plesti savo ally tad siulau prisijunti i mano globojama ally
sutinkate?

Kad gal ne, bet aciu. O kas sake kad mes toliau zaisti nebegalaime?

sveikas

matau jusu ally liko be vadu bet turiu pasiulima jusu nariams, galite pereiti i mano globojama ally pavadinimu
-Lo&co-
, ir taip visi toliau testi zaidima

laukiu atsakymo

nessiaskite kad ten yra silpnu nariu. pirmenybe bus teikiama jusu nariams

sajunginikas ir kolega imortal
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 9:35 pm

Tai vadinama komandinis zaidimas ir gera, sutartine gynyba :P, ce buvo pries tai tavo pasisakymui.

O ta agitacija gavo visi manau, nes as irgi, del to ir rasiau pries tai, kad neissilakstytu xebra...
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 9:37 pm

manau rašė visiems, bet tai reikia spręsti kaip toliau darom, nes tas lakstymas prie gero neprives...
tai pas ką blyn ta ambasada didžiausio lvl? Ar taip ir lauksim?
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 9:50 pm

Kazkaip nujauciu, kad ne uz ilgo eisiu i kita ally, jei reikalai ir toliau stoves vietoj.. nes galim net neabejot, kai pamatys, kad ally labai susilpnejes, prasides puolimai. Be to, esu ganetinai toli nuo daugumo ally nariu, todel geriau butu rinktis artimesni ally..
Atgal į viršų Go down
Eeell
Karžygys
Karžygys
Eeell

Pranešimų skaičius : 96
Registration date : 2008-02-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 10:03 pm

Gerai, kaip ir sakiau vakar jeigu neatsiras ally vadas, kursim PUGII per naują. Tuoj gausit visi pakvietimus ir žinutes. Forumas musų yra šičia, todėl nieko vertingo perkurdami aljansą neprarasim.

dragiz rašo:
Sakau, kad per naują reikia kurti. Niekas neturi galimybių, netikit - klauskyt MH... Esu susidūręs jau su šia situaciją.

Man vistiek atrodo kad teoriškai dar galima sutvarkyt musų ally, šitai rašo mūsų forume:
http://forum.travian.lt/showthread.php?t=8012&highlight=aljanso+vadas

Traptautiniam forume labai aiškiai yra parašytas šitas dalykas:
http://forum.travian.com/showthread.php?t=74003&highlight=Alliance+leader+leaves
"You all are working with the assumption that the alliance "founder" is given special priveleges by the game. It's not even stored information. The founder is just another guy in the alliance. The largest embassy in the entire alliance dictates how many members there are allowed... it has nothing to do with who made it."

O tai dinginėt aš žadu ir toliau, nes liko lygiai savaitė iki pirmųjų egzaminų, todėl dabar aš esu užsipisęs juodai su visokiom laborų ataskaitom, referatais, gynimais, kolių perrašymais.
Todėl ir sakau kad be antro pavaduotojo musų ally ir toliau šlubuos. O tas išsigimėlis donj ir pasinaudojo šita situacija.

Puny rašo:
Kazkaip nujauciu, kad ne uz ilgo eisiu i kita ally, jei reikalai ir toliau stoves vietoj.. nes galim net neabejot, kai pamatys, kad ally labai susilpnejes, prasides puolimai. Be to, esu ganetinai toli nuo daugumo ally nariu, todel geriau butu rinktis artimesni ally..

Darau viską ką galiu, kad šita ally pastatyt ant kojų, bet kaip žinai žmogaus galimybės ribotos. Dėl kaimynų, tai tu -iurėk ne tik mūsų ally narius, bet ir PUG narius - jie irgi yra pasiruošę padėti gynyboj. Taip pat galime tikėtis ir visos FED grupės paramos.
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 44
Registration date : 2008-01-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 10:19 pm

Geriausia, kad perkurtūm ally. Su vadais jau viską esu suderinęs ir galite jungtis prie FED, jei tik norite.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 10:29 pm

reikia greičiau kurti kitą ally ar palikt tą patį, nes tuoj visi išbėgios.
Aš galiu bent jau kurį laiką pabūti pavaduotoju jei reikia
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 11:24 pm

Naujas Aly sukurtas FED|PUG2
Atgal į viršų Go down
Eeell
Karžygys
Karžygys
Eeell

Pranešimų skaičius : 96
Registration date : 2008-02-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyPir. 05 12, 2008 11:47 pm

Pakviečiau visus į naują musų ally. Jei kas nors netyčia negavot pakvietimo - rėkit garsiai.
O aljansą pavadinau FED|PUG2, o ne FED|PUGII nes nebetilpo raidės. Reikėjo tą vardą kažkaip sutrumpinti 1 raide Smile
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pranešimų skaičius : 109
Registration date : 2008-03-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyAntr. 05 13, 2008 3:29 pm

Velniškai blogą laiką radau kompui sugest, nes žiūriu kad didelės reformos prasidėjo. Kągi, aš jau esu FED|PUG2 sudėtyje.
Atgal į viršų Go down
vytenis007
Karžygys
Karžygys

Pranešimų skaičius : 138
Registration date : 2008-05-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyAntr. 05 13, 2008 6:33 pm

Sveiki, žmonės,
Kažkokiu būdu pasidariau pavaduotoju, nors manau, yra žymiai labiau nusipelniusių ir geresnių žinovų.
Bet dėsiu pastangas, kad ally atgautų savo jėgą. Puny, niekur nebėk (prisimink istoriją su Damage) Smile
Kažkaip reikia nuspręsti, ką darome su gynyba, nes matau, kad porą miestų atėmė...

Cool
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 44
Registration date : 2008-01-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyAntr. 05 13, 2008 6:58 pm

Dėl deff nebijokite kreiptis ir į kitus FED šeimos narius... Visi susiunte deff andrew iš FED|LDK atrėmėme kelis puolimus su 10-15k karių. Tai nuostoliai jiem didžiausi. Dar dabar truputį apgriaunam taškį, nes pasirodo, kad pas jį tik off buvo ir visą jį prarado.
Atgal į viršų Go down
vytenis007
Karžygys
Karžygys

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyAntr. 05 13, 2008 7:09 pm

OK, dragiz, supratau
toks lukeliukas baigia sunaikinti gedis0, gal kas nors galėtų jį apraminti? (Gedis net nutarė išsitrinti... Sad )
ir aperture83 iš JG mus kankina...

Cool
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyAntr. 05 13, 2008 8:29 pm

GTHeavy rašo:
Velniškai blogą laiką radau kompui sugest, nes žiūriu kad didelės reformos prasidėjo. Kągi, aš jau esu FED|PUG2 sudėtyje.
na karts nuo karto prisijungiu aš prie tavo acc Laughing Prižiūrėsiu ir toliau, kol susitvarkysi reikalus Cool
Atgal į viršų Go down
vytenis007
Karžygys
Karžygys

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyAntr. 05 13, 2008 9:10 pm

GTHeavy rašo:

Ir aš Smile
Atgal į viršų Go down
vytenis007
Karžygys
Karžygys

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyAntr. 05 13, 2008 9:46 pm

Čia nuotaikai pakelti, ką gali suderinta gynyba

http://log.travianas.lt/f993da6a2ca3c63538294dc5e13e3e06

ir tai ne vienintelis pavyzdys

Cool
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2008-01-29

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 EmptyAntr. 05 13, 2008 11:04 pm

sveiki visi , na aš vėl pagaliau forume . Blyn nepagavau kampo kai negalėjau savaitę prisijugt prie forumo , po to pamačiau kad jau ir ne ally , tai kilo labai visokių durnų minčių,bet šiandien perskaičiau kas buvo parašyta forume ir jei jau viskas tvarkosi , tai kariaujam toliau . Twisted Evil
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY - Page 5 Empty

Atgal į viršų Go down

PUGII ALLY
Atgal į viršų 
Puslapis 55Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» PUGII valdzia
» del Nord ally