Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

PUGII ALLY

Go down 
+6
Evaldasas
mufas
GTHeavy
Eeell
dragiz
gintarasmbr
10 posters
Pereiti prie : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 7:52 am

Reiskiasi visi tai ir as zodi pasakysiu . Kiek laiko zaidziu sita zaidima tai PUGII kompanija buvo pati geriausia visai klausymai Smile Bet kadangi kiti miegojo su tuo pop tai nekaltinkit ,kad jau taip isejo cia tik zaidimas ir tiek ner ko pergyvenvti ,kazkas vistiek PUGII valdys as siulyciau ,kad vado pareigas turetu eeell. Jis rimciaus mano islykusiu zaideju Smile
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2008-01-29

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 9:18 pm

Sveiki visi dar kas likot šiam ally . Aš ir nusprendžiau pasilikt , nors ir kvietė . Gal daug kas ir nesupras , bet yra tam priežasčių . 1- jau norėjau baigt žaist nes tragiškai trūksta laiko ir negaliu tiek skirt žaidimui , kaip kiti . 2- o dabar bus dar sunkiu , bet įdomiau . Aišku iš tų naujų ally gausim į skudurus konkrečiai , bet ir kiti ally liko be pagrindinių žaidėjų , taip kad ..... pakariaut teks . Twisted Evil O aš tikrai padėsiu savo ally kiek tik galėsiu armija ir resursais , kol pačio nesukals [ bus proga užbaigt žaidimą ] . Taip kad bus dabar visiem sunku , bet įdomiau , nei sėdėt galingam ally ir reidint silpnesnius . O dėl vado tai aš už eeell . [ kol ir jis nepabėgo ] Very Happy
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 9:27 pm

Man atrodo, kad mūsų ally chaosas kažkoks vyksta...Matau puldinėja kitus, o niekas nieko, nei kada puola, nei ką puola, nei kam pastiprinimą siųst ir t.t.
Jei taip žaisim tai tikrai mus sukals, nafik tada žaist? fermom tapt? tai jau geriau aš baigsiu žaidimą ir trinsiu savo acc tada...
jei išėjo į kitą alą, tai tegul ir eina, kitaip jau nebus, tai ką mes dabar turim verkšlent?
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 9:36 pm

tai jei neturi ko prarast , kaip ir aš , tai reik čia ką sugalvot , ... ką manai ?
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 44
Registration date : 2008-01-27

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 9:36 pm

Jau pradėjom ally atstatyt... Dėl tų puolimų, tai būtų gerai, kad liautumėtes. Šiuo metu jums svarbiausia užsikelti ambasadą iki 20lvl. Tada stipriausi ir aktyviausi PUG nariai pereis pas jus. Dar gal reiktų pavaduotojų Eeell, kurie dažnai būtų on, bet su laiku ir jie atsiras. Einame atsigavimo link. Kai atsigausit, turbūt išdėstysim jum PUG taktiką ir tikslus traviane ir tada galėsim visi bendrai siektų jų. Taip pat [LDK] neprisidėjo prie tos ally kurimo politikos, tai turbūt mes palaikysim gerus santykius su jais ir kovosim prieš tuos ally. Gerbiu visus tuos, kurie neperbėgo pas kitus ir pasiliko PUGII, nors įdomiai žaisim, kaip sako gintarasmbr, o ne silpnesnius ferminsim.
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 9:39 pm

malonu matyt kad yra bendraminčių , ... hebra davai dar pasilaikom, o ten matysim .
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 10:35 pm

Smile ok I am in taip sakant jau triniau acc bet pakolkas sustabdau Smile
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 10:35 pm

Pagaliau kazkas nori toliau kovoti Smile
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 10:48 pm

na išsitrint visada spėsim , bet gal dar parodom smarvės , taip sakant pakartinam kam nors gyvenimą ? Twisted Evil
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 10:55 pm

ir pasižiūrėkit į žemėlapį , pirma jau nebuvo ką pult , o dabar .... nearti dirvonai tiesiog , galima bus pasismagint prieš galą .....
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 10:56 pm

tai cia sukundziasia kad puldinejam Smile
Del nauju ally manau cia ju pasirinkimas nori statyti pasaulio stebukla tegul stato jeigu PUG nejudina o ten ziuresim gal ir PUG su sajungininkais savo irgi statis Smile
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 11:07 pm

tai gal is mes perkuriam alijansus kaip pasipriesinima jg? Smile
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 11:14 pm

o tai nesupratu....tai mes jg pusej ar kaip.... bet mus vistiek puola....net patys buve pugII nariai
Atgal į viršų Go down
Eeell
Karžygys
Karžygys
Eeell

Pranešimų skaičius : 96
Registration date : 2008-02-17

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyTr. 04 23, 2008 11:22 pm

Jau žiūriu visi čia ištroškę gerų drakių su kitais aljansais. Turiu jus nuvilt, pasakydamas kad jokių drakių nebus, nes mes veikiam išvien su JG, I, II, III ir IV. Stipriausi nariai nubyrėjo ir dar byrės toliau, nes taip reikia. Dabar musų aljanso paskirtis yra auginti žaidėjus tiems kitiems aljansams.
Dėl ambasados, tai sakyčiau mane labai nelaiku padarėt aljanso vadu - galėjot bent prieš 2 dienas įspėt. Dabar jau daraus 2 settlerį ir rytoj įkursiu sekantį miestą. Tada jau galėsiu skirt visas pastangas ambasados statybai.
Ir kaip jau sakė dragiz - man reikia 2 pavaduotojų. Prašom nesidrovėt ir kas aktyvus siūlykytės.
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 1:22 pm

Nesupratau??? Tai jūs su tais naujais aljansais susidėjot?
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 5:09 pm

mes dalyvaujam tu nauju aly kurime. tj aisku kad dasidedam
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 5:19 pm

as tai visai susipainiojas kurioj dabar mes barikadu pusej pale
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 5:54 pm

bounce Reik oficialios PUG pozicijos
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 6:39 pm

Na PUG prieš tuos naujus ally. Tad man kaip ir šokas buvo, jog jūs jiems auginsit žaidėjus ir prisidedat prie jų...
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 7:30 pm

nu yra du varijantai: jungtis prie ju arba organizuot kazka kaip jie kad galetumem priesintis Smile
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 7:53 pm

Kalbėjau su PUG vadais, tai priimėm tokį sprendimą:

Leidžiame jums rinktis: Einate su JG, II, III, IV arba liekate su PUG. Pasirinkus pirmą variantą tada pakeiskite savo pavadinimą ir nutraukite sąjunga su mumis. O jei liekate su PUG, tada pakeliat pas ką nors ambasadą ir iš PUGII bei PUGIII darom bendrą aljansą, kuris kovotų prieš tuos naujus ally. Negalvokit, kad neturim mes strategijos, turim ir mes, bet nenorim jum dar atskleisti, jei pasirinksite juos.

Būtų gerai atsakymą gauti kuo greičiau.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 8:15 pm

Pz su tom strategijom lievai jg nieko nesako PUG irgi tyli is abieju pusiu taspats ''tik sedek tyliai ir daryk ka mes liepiam ,,
Atgal į viršų Go down
dragiz
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 8:23 pm

Tai jei pasakom, o jūs pereinat pas į JG pusę... Tada jie mūsų planus sužino, tai kad info nenutekėtų nieko ir nesakom.
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 8:37 pm

aš čia ko tai visai nesusigaudau , to dauguma rėkė kad mes už PUG , odabar dabar jau naujų ally'' tipo vištidė'' ??? kas čia dar ??? Bent aš atėjau į PUG , ir jame liksiu iki paskutinio pasispardymo .Taip kad reik hebra rinktis , arba sėdit kiaušus suglaudę ir laukiat to stebūklingo '' pakvietimo '', arba einam savo keliu ? AŠ UŽ PUG .
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pranešimų skaičius : 109
Registration date : 2008-03-04

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY EmptyKv. 04 24, 2008 8:48 pm

Aš taip pat už PUG, nes nematau nei vienos priežasties būti už naujuosius alijansus, aišku išskyrus gerinimąsi dėl to, kad nepultų.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

PUGII ALLY Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: PUGII ALLY   PUGII ALLY Empty

Atgal į viršų Go down

PUGII ALLY
Atgal į viršų 
Puslapis 15Pereiti prie : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» PUGII valdzia
» del Nord ally