Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

Jei nebus populiacijos augimo..?

Go down 
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

Jei nebus populiacijos augimo..? Empty
RašytiTemos pavadinimas: Jei nebus populiacijos augimo..?   Jei nebus populiacijos augimo..? EmptyTr. 02 13, 2008 9:22 pm

Klausykit jei man dabar kelias dienas populiacijos augimo nebus, nes kolonistus daraus, nebus jokio ispejimo? Smile
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..?   Jei nebus populiacijos augimo..? EmptyTr. 02 13, 2008 9:53 pm

statykis ta proga kokio gyvenamojo pastatus aukstesnius lygius Smile jei mazai resursu valgo bet daug laiko reik Smile
Atgal į viršų Go down
Geex
Admin

Pranešimų skaičius : 170
Registration date : 2008-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..?   Jei nebus populiacijos augimo..? EmptyTr. 02 13, 2008 9:57 pm

Mes ne SimCity žaidžiam Smile Čia svarbi ne tiek populiacija, kiek armija.

Ne dėl kelių dienų nieko mes neįspėjam, tiesa jeigu matysim, kad POP neauga savaitę ar daugiau tada jau laukit laiškučio Smile
Atgal į viršų Go down
https://jppug.1talk.net
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..?   Jei nebus populiacijos augimo..? EmptyTr. 02 13, 2008 10:12 pm

Tai man to populiacijos augimo nebus tik tol kol as tris kolonistus pasidarysiu ir tada nauja gybenviete ikursiu. Smile Bet kokia as klaida padariau, bent jau man taip atrodo, as pasistaciau valdovo rumus pirmame mieste, o kaip kazkur cia ziurejau forume sake kad geriau jog sostine antrame mieste butu, kur karius auginies. :/
Atgal į viršų Go down
Geex
Admin

Pranešimų skaičius : 170
Registration date : 2008-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..?   Jei nebus populiacijos augimo..? EmptyTr. 02 13, 2008 10:35 pm

jacikaas rašo:
Tai man to populiacijos augimo nebus tik tol kol as tris kolonistus pasidarysiu ir tada nauja gybenviete ikursiu. Smile Bet kokia as klaida padariau, bent jau man taip atrodo, as pasistaciau valdovo rumus pirmame mieste, o kaip kazkur cia ziurejau forume sake kad geriau jog sostine antrame mieste butu, kur karius auginies. :/

Sostinę reikia skelbti tame mieste kur yra 15 ar 9 grūdų laukai Smile

Šiokia tokia klaida galbūt, nes rezidencija yra pigesnė už valdovų rūmus, tačiau nieko baisaus visada galima nugriauti juos Smile
Atgal į viršų Go down
https://jppug.1talk.net
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..?   Jei nebus populiacijos augimo..? EmptyTr. 02 13, 2008 11:09 pm

tam tikru metu tie 10 lvl rumai nebus toks brangus baisia dalykas;] valdovu rumu tiesiog nebekelk sitam mieste daugiau Smile
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..?   Jei nebus populiacijos augimo..? EmptyKv. 02 14, 2008 6:47 pm

nu man atrodo kai ikursiu antra miesta ir dar kol visiem laukam 10 lygi pastatysiu dar uzims laiko Smile taigi dabar tie rumai gali stoveti kuri laika Smile
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..?   Jei nebus populiacijos augimo..? Empty

Atgal į viršų Go down

Jei nebus populiacijos augimo..?
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» manes nebus
» musu aljanso augimo rodikliai