Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Jei nebus populiacijos augimo..? Tr. 02 13, 2008 9:22 pm | |
| Klausykit jei man dabar kelias dienas populiacijos augimo nebus, nes kolonistus daraus, nebus jokio ispejimo? |
|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..? Tr. 02 13, 2008 9:53 pm | |
| statykis ta proga kokio gyvenamojo pastatus aukstesnius lygius jei mazai resursu valgo bet daug laiko reik |
|
Geex Admin
Pranešimų skaičius : 170 Age : 40 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..? Tr. 02 13, 2008 9:57 pm | |
| Mes ne SimCity žaidžiam Čia svarbi ne tiek populiacija, kiek armija. Ne dėl kelių dienų nieko mes neįspėjam, tiesa jeigu matysim, kad POP neauga savaitę ar daugiau tada jau laukit laiškučio | |
|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..? Tr. 02 13, 2008 10:12 pm | |
| Tai man to populiacijos augimo nebus tik tol kol as tris kolonistus pasidarysiu ir tada nauja gybenviete ikursiu. Bet kokia as klaida padariau, bent jau man taip atrodo, as pasistaciau valdovo rumus pirmame mieste, o kaip kazkur cia ziurejau forume sake kad geriau jog sostine antrame mieste butu, kur karius auginies. :/ |
|
Geex Admin
Pranešimų skaičius : 170 Age : 40 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-01-25
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..? Tr. 02 13, 2008 11:09 pm | |
| tam tikru metu tie 10 lvl rumai nebus toks brangus baisia dalykas;] valdovu rumu tiesiog nebekelk sitam mieste daugiau |
|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..? Kv. 02 14, 2008 6:47 pm | |
| nu man atrodo kai ikursiu antra miesta ir dar kol visiem laukam 10 lygi pastatysiu dar uzims laiko taigi dabar tie rumai gali stoveti kuri laika |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Jei nebus populiacijos augimo..? | |
| |
|