| Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu???? Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu???? |
|
| musu aljanso augimo rodikliai | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: musu aljanso augimo rodikliai Tr. 02 27, 2008 5:08 pm | |
| |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Tr. 02 27, 2008 5:36 pm | |
| o cia panasus kaip http://travutils.com/?s=lt3. Kodel anksciau niekas apie ji nesake nieko Cia tikiuosi daznaiu atnaujins, nes kuri nurodziau tai lb jau velai atnaujina... |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Tr. 02 27, 2008 7:00 pm | |
| neblogai ziuriu per 170 tasku pakilau, gerai kol nieks nepuola. |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Sk. 03 23, 2008 12:06 pm | |
| Sweiki PUGII nariai, dabar musu tikslas pasivyti PUG ally, o po to galime ir toliau lipti, juk mes esame PUG akademija, o vaikai visada praauga savo tevus |
| | | dragiz Pažengęs karys
Pranešimų skaičius : 44 Registration date : 2008-01-27
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Sk. 03 23, 2008 12:09 pm | |
| Šaunuoliai Tik nepamirškit ir kariuomenę didint, o ne vien tik pop kelti.. | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Sk. 03 23, 2008 12:16 pm | |
| Borgas tai gerai varo jau servo top 20 tuke sedi, mldc |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Sk. 03 23, 2008 1:21 pm | |
| - lusis rašo:
- Sweiki PUGII nariai,
dabar musu tikslas pasivyti PUG ally, o po to galime ir toliau lipti, juk mes esame PUG akademija, o vaikai visada praauga savo tevus o as sakau kad tokio tikslo nera nebuvo ir nebus populiacija nieko nereiskia o musu armijos palyginus su PUG vis dar labai mazos zasdami neziurekit i populiacija kiekvienas zmogus valgo grudus vadinasi kuo didesne populiacija tuo daugiau grudu ismetema lauk taigi geriau jos be reikalo nekelt |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Sk. 03 23, 2008 9:40 pm | |
| nieks ir nesako kad reik armija pamirst...paprasciau bukit aktyvus ir suspesit ir armija ir pop greit keltis. |
| | | afigienas Pažengęs karys
Pranešimų skaičius : 56 Age : 32 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Sk. 03 23, 2008 9:50 pm | |
| | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Pir. 03 24, 2008 3:11 am | |
| - afigienas rašo:
- Svečias rašo:
- kas nori paziureti musu aljanso augimo-kritimo rodiklius galite ziureti šiuo adresu:
http://fusefeed.com/analyser.pl?s=lt3&aid=574 Hm labai idomu paziureti kaip kitiems ir man paciam sekasi zaisti Aciu jo, mane pradzioj sokiravo kai pamaciau kiek greitai galima nusmukti reitinguose |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Pir. 03 24, 2008 3:13 am | |
| siaip dabar stenguosi resursus pasikelti o ne pop konkreciai, tam kad veliau galeciau armija padoria pasidaryti (nu zinoma po biski ja keliu visuomet, bet viskas dazniausiai atsiremia i resursu trukuma,tai vat ir bandau sia problema isspresti |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Pir. 03 24, 2008 12:11 pm | |
| man tai ju visados truko, truksta ir trbt truks :P |
| | | afigienas Pažengęs karys
Pranešimų skaičius : 56 Age : 32 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-03-22
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Pir. 03 24, 2008 1:28 pm | |
| - emiliux rašo:
- siaip dabar stenguosi resursus pasikelti o ne pop konkreciai, tam kad veliau galeciau armija padoria pasidaryti (nu zinoma po biski ja keliu visuomet, bet viskas dazniausiai atsiremia i resursu trukuma,tai vat ir bandau sia problema isspresti
Analogiska strategija ir pas mane | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Pir. 03 24, 2008 3:46 pm | |
| pas mane irgi tokia startegija |
| | | gintarasmbr Pažengęs karys
Pranešimų skaičius : 43 Registration date : 2008-01-29
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Pir. 03 24, 2008 7:56 pm | |
| bet nepakėlęs fermų nu juk nepadarysi stiprios kariuomenės , arba tavo kariuomenę sukals , tai per kiek tu laiko tada atsistatysi jei neturėsi resursų , ką . mano manymu gali turėt ir 6 gyvenvietes , bet armiją daryt tik sostinėj ir išsiuntinėt į kitas gyv. kaip pastiprinimą , bet sostinėj gali sukelt karių lygį , taip kainuos mažiau nei visose daryt karius ir juos kelt . , [ tokia mano nuomonė , ir nebūtinai ji turi sutapti su jūsų ] P.S. ir jeigu galima rašykit lietuviškai , o tai atrodo kad čia pusė berasčių , nors ir beveik visi jauni . [ čia irgi mano senelio nuomonė . ] | |
| | | Geex Admin
Pranešimų skaičius : 170 Age : 40 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-01-25
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Pir. 03 24, 2008 11:15 pm | |
| - gintarasmbr rašo:
- bet nepakėlęs fermų nu juk nepadarysi stiprios kariuomenės , arba tavo kariuomenę sukals , tai per kiek tu laiko tada atsistatysi jei neturėsi resursų , ką . mano manymu gali turėt ir 6 gyvenvietes , bet armiją daryt tik sostinėj ir išsiuntinėt į kitas gyv. kaip pastiprinimą , bet sostinėj gali sukelt karių lygį , taip kainuos mažiau nei visose daryt karius ir juos kelt . , [ tokia mano nuomonė , ir nebūtinai ji turi sutapti su jūsų ] P.S. ir jeigu galima rašykit lietuviškai , o tai atrodo kad čia pusė berasčių , nors ir beveik visi jauni . [ čia irgi mano senelio nuomonė . ]
NE! Statyti karius sostinėje tikrai nėra gera įdėja. Reikia žiūrėt ką kokiam mieste statyti, pvz turi miestą su 5 medžio kirtavietėm, 4 geležies kasyklomis ir 3 molio karjerais, tokiam mieste galima statyti deff armiją (čia šiuo atveju germanams, nes jų deff kariam pagaminti reikia mažiausiai molio), tokioje gyvenvietėje statai šarvų kalvę ir varinėji deff karius į kitus miestus. Atitinkamai galima žiūrėti ir ką statyti kituose miestuose. Aišku off armiją reikia pagrinde gamintis kroperyje, jeigu tokio neturi, žaisti bus pakankamai sunku, todėl kroperio būtinai reikia, jeigu kas neturit kroperio, bet šalia yra kito žaidėjo kropas, tarkitės su ally valdžia ir tokį miestą atimkit. Man rodos ten aplink mus yra dar tokių nelabai stiprių aljansų ir iš jų narių kroperius atimti tikrai galima Bet tik viename mieste statyti armiją ir ja siųsti į visus likusius miestus yra bloga įdėja, tiesiog normaliai karių kontroliuoti negalėsi. | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai Antr. 05 06, 2008 8:20 pm | |
| na mano taktika paprastesne.
pirmame kaime 4|4|4|6 laukus pakeliau iki 10lvl, ir gaminuosi tik def karius, falangas, druidus ir hedajus. falangos pastoviai tupi tame kaime, o druidus su hedajais siuntineju i pastiprinimus.
antrasis kaimas 15croperis, ten stovi du sandeliai jau, kelsiu laukus iki 15lvl ir su dviem oazėm grudų gavyba iki 27 000 per valanda pakilti galės. ten stoves stacionari ginybinė (falangos), mobili ginybinė (druidai su hedajais), raidinė (perkūnai), ir žinoma pagrindinė lyginančioji su žeme (pės. su kardais+taranai+katapultos) armijos. |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: musu aljanso augimo rodikliai | |
| |
| | | | musu aljanso augimo rodikliai | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|