Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

manes nebus

Go down 
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

manes nebus Empty
RašytiTemos pavadinimas: manes nebus   manes nebus EmptyKv. 05 08, 2008 12:54 am

Rytoj išvažiuoju ( ketv.) ir grįšiu tik šeštadienį vakare. Abejoju ar bus galimybė pasitikrint travianą. Palieku pavaduotoją, bet ir jis penktadienį išvažiuos ir neaišku kaip dažnai galės prisijungti. Todėl jei neatrašinėsiu į laiškus ar pan. žinokit, kad prisijungus ne aš.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

manes nebus Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: manes nebus   manes nebus EmptyŠt. 05 24, 2008 10:10 pm

Pastaruoju metu nelabai turiu laiko, todėl pranešu, kad sumažės mano aktyvumas. Prisijungsiu kai tik galėsiu, bet nežinau kaip dažnai tai galėsiu padaryti.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

manes nebus Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: manes nebus   manes nebus EmptyŠt. 05 31, 2008 5:13 pm

Ir vėl aš su savo bėdom Very Happy
Taip jau yra, kad sekmadienį (rytoj) išvažiuoju į Lenkiją visai savaitei, grįsiu tik ateinantį sekmadienį. Pavaduotoją turiu, bet nežinau kaip dažnais jis galės prisijungti ir kiek jam bus noro aktyviai dalyvauti ally veikloj ( t.y. siuntinėt pastiprinimus ir pan.).
Beje, gal kas nors galėtu mane pavaduot rytoj ( nes mano pavaduotojas kol kas pats išvažiavęs..).
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

manes nebus Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: manes nebus   manes nebus Empty

Atgal į viršų Go down

manes nebus
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Jei nebus populiacijos augimo..?