Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis)

Go down 
4 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis) - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis)   Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis) - Page 2 EmptyTr. 07 09, 2008 7:04 pm

jo maciau, kiek skaiciau ju forume tai jam 13 metu... Very Happy, dar pasirases ant savo abieju akauntu, kad mane saugo mikaila arba teamltu. Pasakyt jam, kad per toli jis yra ir kitiem fed alijansu lyderiam pranest apie ji.
Atgal į viršų Go down
afigienas
Pažengęs karys
Pažengęs karys
afigienas

Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2008-03-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis)   Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis) - Page 2 EmptyTr. 07 09, 2008 10:24 pm

As taip pasakysiu: Eina jie na****! Metas juos AAAaaaa fire;) AAAaaaa fire;) AAAaaaa fire;)
Atgal į viršų Go down
lukeliukas
Karžygys
Karžygys
lukeliukas

Pranešimų skaičius : 113
Registration date : 2008-05-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis)   Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis) - Page 2 EmptyTr. 07 09, 2008 10:31 pm

aš irgi taip pasakysiu, mane tai jau visiškai jie už***** Laughing
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis)   Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis) - Page 2 EmptyKv. 07 17, 2008 11:33 am

zubas
AB

populiacija: 2193
Gyvenviečių: 5
romėnai

sukurta: 16.07.08 22:47
Buvo istrinta tema puolimai taipat ir jos potemes , nes gavau informacijos jog kitiems ally yra prieinamas musu forumas , todel del puolimu dabar rasot man arba off vadui , jai rasiu forume kanors parasyta apie puolimus bus skiremos nuobaudos , ginybos taipat parasot tik pas deff vada
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis)   Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis) - Page 2 Empty

Atgal į viršų Go down

Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis)
Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Pastiprinimai