Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

Pastiprinimai

Go down 
+6
GTHeavy
Travian-LT
vytenis007
lukeliukas
Eeell
vitalia
10 posters
Pereiti prie : 1, 2, 3  Next
AutoriusPranešimas
vitalia
Karys
Karys

Pranešimų skaičius : 36
Registration date : 2008-05-05

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 05 28, 2008 11:14 am

Jei kam reikia pastiprinimo, rasykit, turiu laisvu kariu
Atgal į viršų Go down
Eeell
Karžygys
Karžygys
Eeell

Pranešimų skaičius : 96
Registration date : 2008-02-17

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 05 28, 2008 12:33 pm

Gerai, dar truputį palaikyk savo defą. Reiks šįvakar surinkti pastiprinimus į Tralialia sostinę. Kiekvienąryt jį puldinėja tox Aidyzas iš IV ally. Pats jisai net 3 k populiacijos neturi, karių - ašaros - 1 k kardų ir 300 perkūnų. Būtų neblogai kad kai ryt bryte jis vel puls, iš jo armijos nieko neliktu.
Atgal į viršų Go down
lukeliukas
Karžygys
Karžygys
lukeliukas

Pranešimų skaičius : 113
Registration date : 2008-05-22

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 05 28, 2008 1:17 pm

tai reik suorganizuot ir jį apramint Smile
Atgal į viršų Go down
vitalia
Karys
Karys

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 05 28, 2008 4:02 pm

MAN 13val iki jo
Atgal į viršų Go down
vytenis007
Karžygys
Karžygys

Pranešimų skaičius : 138

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 05 28, 2008 6:35 pm

Tai tau reiktų jau dabar išsiųsti.... Cool
Atgal į viršų Go down
lukeliukas
Karžygys
Karžygys
lukeliukas

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptySk. 07 13, 2008 8:52 pm

matau Travian-Lt raudonuoja, atsiimkit pastiprinimus, nes maniškių jau pusė išdvėsė
Atgal į viršų Go down
Travian-LT
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 15
Registration date : 2008-05-14

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyAntr. 08 05, 2008 2:24 pm

Jo, sorry, buvo netas dinges o pavaduotojas pavadavo dar bent kitus 5 Smile
Atgal į viršų Go down
vytenis007
Karžygys
Karžygys

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyAntr. 08 05, 2008 8:30 pm

gambrinusui reikia pastiprinimų
jo armiją visą iškalė, o jis, vaikas, nedrįsta paprašyti
tai arba išmetam iš ally, arba padedam

ir iš viso kažkoks FED|LDK1 iš 2 narių mus puldinėja....
net juokinga

Cool
Atgal į viršų Go down
lukeliukas
Karžygys
Karžygys
lukeliukas

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyAntr. 08 05, 2008 11:13 pm

mano nuomonė tokia: jei žmogui kažko reikia, jis prašo...arba ką nors daro savo naudai...Manęs pagalbos neprašė, tai gal jos ir nereikia? Wink padėt aš tikrai neatsisakyčiau...koks dar gali būti nedrįsta? jei reik, tai reik, o jei ne, nu tai ką...
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pranešimų skaičius : 109
Registration date : 2008-03-04

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyAntr. 08 05, 2008 11:59 pm

Gal čia kokie spąstai - jis turi tą miestą užminavęs ir laukia, kol tik okupantų armija įžengs Laughing

Dėl pastiprinimų tai neprašo- nereikia, bet bendrai taikstytis su tokio mažo aljanso elgesiu nepriimtina PUG2 reputacijai. Patvarkom tą Arunce1000 ?
Atgal į viršų Go down
lukeliukas
Karžygys
Karžygys
lukeliukas

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 12:11 am

taikstytis tai tikrai nereikia - FED|PUGII ne kokie lochai, kuriuos puola bet kas, kam ant seilės užeina Mad
tik kad va man iki jo su raiteliais 7 su trupučiu valandos Cool
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 12:19 am

Man iki jo su katapultom 38, su hedujais 9, o su pestininkais- 19 valandų. Armija atsistatinėju, tai ryt tuėsiu tik 700-800, bet jei dar kas puls- prisidėsiu.
Atgal į viršų Go down
Eeell
Karžygys
Karžygys
Eeell

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 12:19 am

Liaudis iš mano cropo jau eina pasižmonėt į jo miestą Foxtrot-3
Žiesim ką gero jie ten ras, jis tipo savo senatoriu ten laiko Smile
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 12:21 am

Eeell rašo:
Liaudis iš mano cropo jau eina pasižmonėt į jo miestą Foxtrot-3
Žiesim ką gero jie ten ras, jis tipo savo senatoriu ten laiko Smile
Kada ateina? Gal aš dar spėčiau atakai uodegą pridurt ir truputį resursų nušvilpt Not guilty
Atgal į viršų Go down
lukeliukas
Karžygys
Karžygys
lukeliukas

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 12:32 am

pasiunciau pries Foxtrot-5 (-172|77) 1000 raitelu Laughing
pradziai
Atgal į viršų Go down
Eeell
Karžygys
Karžygys
Eeell

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 12:33 am

Citata :
Kada ateina?

Katų nesiunčiu, tai greitai atvarys - po 2 h - 02:49:32 valandą Smile
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 12:36 am

Eeell rašo:
Citata :
Kada ateina?

02:49:32 valandą Smile

Tada mano kariams traukinių reikėtų kad suspėtų atvykti. Tai aš prie puolimo prisidėsiu ryt, kai turėsiu bent 800
Atgal į viršų Go down
lukeliukas
Karžygys
Karžygys
lukeliukas

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 12:42 am

Tada mano kariams traukinių reikėtų kad suspėtų atvykti. Tai aš prie puolimo prisidėsiu ryt, kai turėsiu bent 800[/quote]

maniskiai ateina i Foxtrot-5
08:17:47
galesi prisidet jei taip nori , ten 1000 kumeliu bus
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 8:08 am

Sveiki,

Man tolokai iki arunces1000, bet gal galite apsviesti mane... puolam kiekvienas atskirai pasirinktinai bet kuri miesta ar kartu ir ta pati... mano siulymas - skaldyti ir valdyti - griauti po viena miesta.. armija mano ne stebuklinga, bet 1k pestininku gali apsilankyti... arkliu turiu tik kelis simtus.. :(

Ir as noriu prisideti prie ally, o ne tik pavieniai reidinti ir taip pasyviai gyventi..
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 11:37 am

Aš sutinku su Aušrine- kiekvienas renkamės po miestą ir puolam. Jeigu atakuosim skirtingus miestus, tai jis arba viską varys į sostinę, arba turės skaldyt kariuomenę.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 4:46 pm

Tai susitariam - kas koki miesta imam.. as galiu atakuoti sostine - man arciausiai iki jos..
Ten yra daug visko.. numirs mano katos, tad patarkit ka atakuoti - kleti, susiburimo vieta ar koki kita taikini.. turiu ju tik 20, tai galiu is vieno karto ir nenugriauti visko..

Kas nors prisijungsit prie sostines ar renkates kitus miestus?

O gal yra pasisventusiu strategu musu ally, kurie gali suorganizuoti normalu puolima.
Atgal į viršų Go down
vytenis007
Karžygys
Karžygys

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 6:13 pm

matau čia visiems atsibodo ant čiužinių vartytis pirat

bet aruncė ne tas priešas... keli apsilankė ir jam galas, na bent savaitei
manau nėra prasmės po 2 paras katas varinėti, paferminsim kelias dienas ir išsitrins

yra kitų priešų - va gintarą su 10 k puola, vencių fermina iš #L... 2ia rimtesni priešai

ir manau reikia laukti, kad QRF3 (buvę sąjungininkai) kiaulę pakiš... dabar jie LDK1 ir LOCO tvarko kartu su JG šaika, o vėliau ir mus pradės judinti

Cool
Atgal į viršų Go down
vitalia
Karys
Karys

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 10:03 pm

o ldk ir loco susitvarko?
Atgal į viršų Go down
lukeliukas
Karžygys
Karžygys
lukeliukas

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyTr. 08 06, 2008 10:41 pm

manau reik mums pirmiem pradet su jais susidorot, o nelaukt kol mus prades puldinet
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai EmptyKv. 08 07, 2008 12:09 am

ausrine8 rašo:
Tai susitariam - kas koki miesta imam..
Aš puolu Foxtrot-5. Nors eina amžinybę- išsiunčiau vakar vakare, o tik dabar ryte ateis. Nieko rimto jam nepadarysiu :/

lukeliukas rašo:
manau reik mums pirmiem pradet su jais susidorot, o nelaukt kol mus prades puldinet
Kad QRF3 griauna LDK¹ ir LOCO dar negirdėjau, bet jeigu griauna, tai tikrai nėra ko laukti. Ne tik kad sulauktume, kada mus pradės kabint, bet kad padėtume sąjungininkams. O kadangi tai kiti aljansai ir mums nei jų ataskaitų, nei jų puolimų nerodo ( bent jau taip lengvai ) tai siūlau skirti kokį žmogų, kuris pabūtų "tiltu" tarp aljansų ir paorganizuoti bendras atakas. Šiaip aš už QRF3 puolimą.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Pastiprinimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pastiprinimai   Pastiprinimai Empty

Atgal į viršų Go down

Pastiprinimai
Atgal į viršų 
Puslapis 13Pereiti prie : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Dabartiniai pastiprinimai (Travian-lt vs. Svarainis)