Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

Paliko 2 Nariai

Go down 
+4
Evaldasas
GTHeavy
afigienas
Geex
8 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

Paliko 2 Nariai - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyPir. 03 31, 2008 3:48 pm

O tai dbr jei kada grius ally vel begsi lauk ?
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyPir. 03 31, 2008 3:50 pm

Jei grius tai padesiu visom jegom. Jei taip bus, irodysiu.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyPir. 03 31, 2008 6:52 pm

nu nzn kazka as cia negero uzuodziu Smile nu tikekimes klystu
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyPir. 03 31, 2008 7:05 pm

Nu tai cia ir man nelabai patinka Mad , bet dar toks bajeris ir chebros nepagailesiu Twisted Evil
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyPir. 03 31, 2008 8:27 pm

As pasiligsiu tam PUGII ir niekur nebeisiu ,nes cia man yra geriausia . As galiu pasakyt maziau jus cia bijokit , nieko as nepadarysiu ,nesu as debilas ,as esu zmogus liksiu uz PUGII gretas ir taskas. Smile
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyPir. 03 31, 2008 9:49 pm

As taip pat. Isitikinau kad PUGII man buvo, yra ir bus geriausias, todel as niekur is jo neisiu. Matyt tokia kvailumo banga uzplauke Very Happy Bet aciu dievui nuplauke Very Happy
Atgal į viršų Go down
gintarasmbr
Pažengęs karys
Pažengęs karys

Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2008-01-29

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyPir. 03 31, 2008 10:09 pm

o kas ten tam MMS blogo kad ir iš ten išlėkei ?
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyPir. 03 31, 2008 11:08 pm

na reik priprast prie naujos kompanijos gal Smile
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyAntr. 04 01, 2008 12:06 am

uzteks piktu zodziu pries domekas3 ir jacikaas, jie juk atsiprase, kiek galit juos smerkti, man nepatinka kai ally viduje pykciai ir nedraugiskas elgesys. o jei ka nors del ju itariat, kad snimine ar dar ka, tai viska parodys laikas.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyAntr. 04 01, 2008 1:59 pm

Nu tai cia savaime suprantama kad pyksta, bet as pats kaltas. Juk jau sakiau kazkas uzplauke ir vsio... Gintarasmbr - as nesakiau kad ten kas blogo yra, bet tiesiog PUGII alijanse as daug laiko buvau ir stipriai suklydau kad isejau... Tai vat. Man PUGII daug arciau sirdies nei visi kiti ally, gal tiksliau netgi sirdyje man PUGII.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 EmptyAntr. 04 01, 2008 2:16 pm

Geriau rakinkit cia tema ir nebekalbekit apie mus kas buvo prazuvo.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Paliko 2 Nariai   Paliko 2 Nariai - Page 3 Empty

Atgal į viršų Go down

Paliko 2 Nariai
Atgal į viršų 
Puslapis 33Pereiti prie : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Nauji nariai