Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu????
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  Prisijungti  

Nauji nariai

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pranešimų skaičius : 109
Registration date : 2008-03-04

Nauji nariai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Nauji nariai   Nauji nariai EmptyAntr. 05 06, 2008 10:07 pm

Šiek tiek priekaištų valdžiai:

Pastebėjau, kad pastaruoju metu yra priimami nariai, kurių pop yra mažesni už alijanso puslapyje nustatytą normą (1000). Dėl ko taip yra, nes tai tikrai žemina alijanso lygį. Nesakau juos mesti, bet arba keiskit alijanso puslapį, arba kyla įtarimas kad čia eina per pažintis. Jei tai dėl didelės armijos, prašau pranešti.

Be to, suprantu, kad už neaktyvumą reikia bausti, bet suprantu ir žmones, kurie geltonuoja, nes negali prieiti prie interneto. Buvo pašalintas ak47, o aš jį tikrai laikiau aktyviu nariu. Mes neaktyvių narių ginti negalime, tai tiesa, tačiau daug logiškiau būtų tiesiog jų neginti, o šalinti tik esant pilnam alijansui.

Galiausiai aš nesuprantu, kas yra alijanso vadas, nes Eeell, nors gal ir yra aktyvus, mažai reiškiasi, ir kolkas Dariuuus atrodo vadas ( nežinau kaip su ta "užsienio" politika )
Atgal į viršų Go down
Eeell
Karžygys
Karžygys
Eeell

Pranešimų skaičius : 96
Registration date : 2008-02-17

Nauji nariai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nauji nariai   Nauji nariai EmptyAntr. 05 06, 2008 11:00 pm

Jau buvo anksčiau sutarta kad mes užpildysim tusčias vietas PUGIII nariais. Jiems taikoma nuolaida stojant - užtenka 700 populiacijos.
ak47 galės gryžti, jei rodys iniciatyvą.
Dėl mano pasyvumo, tai aš dabar esu užsivertęs darbais. Labai nelaiku čia mane vadu padarė. Po egzaminų, birželio pabaigoj turėsiu daugiau negu pakankamai laisvo laiko šitam žaidimui, bet dabar reikia džiaugtis kad Dariuuus sutiko paimti aljanso vaira i savo rankas. Jei jums nepatinka musu aljanso politika, tai mielai kvieciu tapti mano pavaduotoju ir padarysi savo tvarką, bent vieno pavaduotojo dar tikrai reikia Smile
Atgal į viršų Go down
GTHeavy
Karžygys
Karžygys
GTHeavy

Pranešimų skaičius : 109
Registration date : 2008-03-04

Nauji nariai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nauji nariai   Nauji nariai EmptyTr. 05 07, 2008 12:04 am

Ką gi, egzaminai tai daugiau nei pasiteisinimas, tikiuosi kad išlaikysit. Taip pat malonu išgirsti kad nariai imami ne iš bet kur, o iš sąjungininkų.

Pavaduotojo atsakomybę puikiai suprantu, jau nekalbant apie vado, ir šiuo metu tikrai netrokštu tokios užsikrauti, tiesiog prieš vasarą nėra laiko. Manau po trijų savaičių norinčių pavaduoti tikrai atsiras.
Atgal į viršų Go down
vytenis007
Karžygys
Karžygys

Pranešimų skaičius : 138
Registration date : 2008-05-05

Nauji nariai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nauji nariai   Nauji nariai EmptyTr. 05 07, 2008 6:41 pm

Dėl naujų narių
Parašykit, kur galiu su taisyklėmis susipažinti
Ir kokia kryptim dirbam?
Cool
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Nauji nariai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nauji nariai   Nauji nariai Empty

Atgal į viršų Go down

Nauji nariai
Atgal į viršų 
Puslapis 11