| Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu???? Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu???? |
|
| Reikia pagalbos zodziais :) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Reikia pagalbos zodziais :) Pen. 03 07, 2008 5:50 pm | |
| Sveiki turiu problema.Mano broli farmina,mes zaidziam tuo paciu kompu tai nlb noriu jam support siusti,dar koks multihunteris pajus.Gal nusiuskit jam po kelias falangas/pretorionus/legionierius/ietininkus,buciau lb dekingas:) ir dar,as parasiau jo farmintojams grasinamus laiskus,kad nebepultu,tai ir jus biski pafloodinkit ju inbox'us. uztruksit kokias 2 min:) Farmintoju nikai-dvefas ir Jachmut.Mano brolio nikas-zmogenas is shadow gates -83|153. |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Pen. 03 07, 2008 8:51 pm | |
| nu jau grasinanciais laiskais tai gal neuzsiminejam jau pamatem temoj "laiskai is fermu" kaip yra juokinga skaityt tokio pobudzio laiskus. O siaip man atrodo tai tu gali siust savo broliui pastiprinima, ir nesvarbu kad jus prie vieno kompo. Ar ne? nu reik taisykles pasiskaityt. EDIT: paskaiciau taisykles tai lygtais nedraudziama siust pastiprinimo to pacio kompiuterio naudotojui. "Išimtis - grūdų perlaidos gynybos atveju. Šiais atvejais išimties tvarka galima siųsti tiek grūdų, kiek reikia kariuomenei išlaikyti. Tokios operacijos gali trukti ne daugiau kaip 3 paras, skaičiuojant nuo pirmos perlaidos." jei gali siust grudus kariuomenei islaikyt, tai reiskia gali ir siust kariuomene. |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Št. 03 08, 2008 4:19 pm | |
| ir siai preiktu tam tavo broliui ieskot kokio alianso aplink esancio ar ka ;] |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Sk. 03 09, 2008 9:07 pm | |
| Zopa,tai kad pjauna mano falangas,uzreidina po 300 kuoku... nu ka,bandysiu druidu statyt |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Sk. 03 09, 2008 9:11 pm | |
| Nors jei pareitu jiem po 15-20 laisku su grasinimais kuriu autoriai beveik visi uz tave stipresni tai tikrai juokinga nebutu |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Pir. 03 10, 2008 1:00 am | |
| parasiau ta laiska , pulsiu as jy turbut su katom . vistiek nera ka veikti |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Pir. 03 10, 2008 11:45 am | |
| As dabar statau 10 lvl akademija,greit ir as su katapultom uzeisiu |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Pir. 03 10, 2008 12:19 pm | |
| O kuriam parasei |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Antr. 03 11, 2008 1:18 am | |
| dvefas 10.03.08 RE: be temos 01:53:34 as neturiu su kuo kariauti, pas mane tik 20 kariu, tai apie joki kara ir kalbos negali buti. ____________ dragoonzs rašė: karo nori ? |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Antr. 03 11, 2008 12:44 pm | |
| Tai parasyk kad nuo zmogenas atstotu ir gales td ramiai gyvent |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) Tr. 03 12, 2008 11:18 pm | |
| tas dvefas mandras , vaziuoja pas jy jau katas |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Reikia pagalbos zodziais :) | |
| |
| | | | Reikia pagalbos zodziais :) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|