| Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu???? Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu???? |
|
| Korupcija | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Korupcija Pen. 02 22, 2008 8:05 pm | |
| |
| | | Eeell Karžygys
Pranešimų skaičius : 96 Age : 116 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-02-17
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Pen. 02 22, 2008 8:23 pm | |
| Ta prasme tu sumoki už tai kad tau padarytų paslaugą ? Kodėl gi ne ? Konkretus pvz: tarkim tau kažkuo nepatinka vienas aljanso narys (varo ant tavęs, farmina tavo fermas ar šeip nikas negražus) ir tu nusiunti aljanso vadui resursų kad jį išmestų. Arba dar geriau - nusiunti aljanso vadui dar daugiau resursų, kad suteiktų tau teisę pačiam išmest kitus. Tada pvz forume kas nors parašo savo nuomonę, tu su ja nesutinki ir jam atrašai - Tylėk arba būsi išspirtas. Be to jacikaas, cool avataras. Man irgi ta žalia kalė nepatinka | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Pen. 02 22, 2008 8:30 pm | |
| nu pas jus ir korupcijos |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Pen. 02 22, 2008 8:50 pm | |
| As tai galvojau sitaip: tu nori kokiu nors pareigu, ir teises ismetineti ir priimineti, tai nusiuntiu gera uzmokesti alijanso kurejui ir tau viskas duota :DDD dar po to jei stiprus ally kiti zaidejai nenori buti ismesti ir rasai jiems - nenori buti ismestas is ally siusk man valandinius resursus kas diena ar dvi Eeell: aciu Zalgiris seniau, pries kelis metus, man dar visai nieko buvo, bet kai taip nusivaziavo... Rytas zymiai geriau |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Pen. 02 22, 2008 9:09 pm | |
| as tai uz abi sergu komandas ,bet geriausia yra Lietuviu rinktine |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Pen. 02 22, 2008 10:53 pm | |
| off topic, bet tai gal jus nebukit optimistai, juk ten ant jacikaas avataro ne taip galvas uzdejo O beje kur tu matai kad zalgiris nusivaziuotu? Lietrytis tai pateko i silpniausia grupe ir nereikia sprest kad ji gera komanda, nes uzeme 1 vieta savo grupej peace |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Pen. 02 22, 2008 11:04 pm | |
| šiaip tai čia tema apie korupciją traviane o dėl žalgirio ir Lietuvos ryto tai manau abi komandos yra geros (p.s čia mano asmeninė nuomonė, su ja galit sutikt, galit nesutikti, jūsų reikalas ) |
| | | Geex Admin
Pranešimų skaičius : 170 Age : 40 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Št. 02 23, 2008 11:13 am | |
| Na čia jau į pievas truputi nuvažiavot, tokių dalykų kaip pareigų suteikimas už resursus tikrai nebus O dėl žalgirio-lryto, žinau kaip tokios temos baigiasi paprastai, todėl geriau nepradėkit | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Št. 02 23, 2008 12:50 pm | |
| Nu jo... Biski nusigrybavom... (istikruju labai) Ak47 - bet "Lietuvos Rytas" pries "Zalgiri" laimejo Ir beto, pagal trenerius, visi varzovai lygus, nereikia ju nuvertinti! |
| | | Eeell Karžygys
Pranešimų skaičius : 96 Age : 116 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-02-17
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Št. 02 23, 2008 1:45 pm | |
| Įdomu kas važiuos į Pekiną? Lrytas.lt rašo kad net Ilgauskas žada iš USA į Lietuvą gryžt, kad vasarą galėtų kartu su savais palošt . Va vasarą ir pamatysim ko tas lietuviškas kašis vertas | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija Št. 02 23, 2008 2:07 pm | |
| Bet jei susirinktu visi geriausi zaidejai is lietuvos... Man rodos medaliai butu musu |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Korupcija | |
| |
| | | | Korupcija | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|