Kaip jau žinot, atėmė Ending kaimą - tuo metu aš jį pavadavau ( ir dar kolkas pavaduoju). Stengiausi išsaugot kaimą, bet nepavyko ( nors tikrai netingėjau, kėliausi anksti ryte, kad pažiūrėčiau KAS ir KAIP, šiek tiek atitolinau užgrobimą, bet...)
Taigi, kai kurių ally narių prašymu pateikiu "ataskaitą", kad ir kiek atsiuntė karių:
Popas 255 legionieriu 707 pretorionų 125cezario raitelių
patsukas 100 raitu druidų 1127 falangų
Emka 119 raitų druidų 100 falangų
Gedis0 303 falangų 310 raitų druidų
GTHeavy 80 raitų hedujų 700 falangų
kidskiller 705 pretorionų
BUSTER 200 falangų
Dariuuus 200 falangų 200 raitų druidų 100 raitų hedujų
Rimka124578 100 falangų
emiliux 100 pretorionų
gintarasmbr 800 pretorionų
herkus 100 ietininkų
Eeell 100 pretorionų
Weasel 64 raitus druidus
Didžioji dalis pastiprinimų žuvo, o kai padėtis pasidarė beviltiška, ir paaiškėjo ,kad niekaip neapginsim gyvenvietės, išsiunčiau pastiprinimus atgal. Prieš pat užimant gyvenvietę į ją keliavo ~16 pastiprinimų.
Mano pastebėjimai ir pralimėjimo priežastys:
1. Jie paliekat kam nors pavaduot acc, tai duokit kontaktus kokius nors, nes nepasitarus su acc savininku negalima priimt svarbių sprendimų.
2. Daugiau ginybinių karių ( jų skaičius bent jau turėtų siekt POP skaičių ) prisiminkit - vis vien kažkada reiks gintis!
3. Jokiu būdu nekelkit sostinės į kroperius , jei nesat 100% tikri, kad sugebėsit apgint kitas gyvenvietes. Kodėl? Pagalvokit, kaip atsistatysit kariuomenę ir visa kita, jei rimtai užpuls? + Visgi, jei nepaklausysit šito patarimo - jei bandys užimt jūsų gyvenvietę su didesnio lvl laukais nei sostinėj - sostinė perkelkit į ten, kur didesnio lvl laukai.
4. Niekaip negaliu suprast, kodėl nepadėjo tiek daug ally narių? Suprantu tuos kurie yra toliau... ( pvz. mano pastiprinimas dar tik keliavo) Bet kai kurie yra visai šalia ir iš jų nesaulaukiau nieko...
5. Galit sakyt - iš jų ally puolė ne vienas žmogus - bet juk ir mūsų ne vienas.. bendrai paėmus tikrai turėjom apgint gyvenvietę.
6. Nesiųkit ginybai puolimui skirtų karių.
7. Būkit geri - statykites 20 lvl tvoras.
8. Turėkit bent po vieną 10 lvl sleptuvę ( kad tilptų tiek resursų, kiek reikia atstatyt 1 lvl rezidencijai).
Tai tiek. Gal kiti turi kokių nors pastebėjimų ar pasūlymų?