| Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu???? Vyrai, ką dabar darom su tuo forumu???? |
|
| Alijanco Skype Konferencija | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Alijanco Skype Konferencija Sk. 01 27, 2008 1:01 pm | |
| Visi kurie naudojates Skype, kvieciu prisijungti prie Skype konferencijos. Mane rasite - revsas Siuo metu skype konferencijoje prisijunge nariai:
- Aperture83
- ArunasS
- Drunk
- Maffas
- Patsukas
- Sharka
- gedis0
- Geex
- Inteligent
- Semas21
- mufas
P.S. Cia nera privaloma, prisijungiama savanoriskai kas nori dalyvauti.
Paskutinį kartą redagavo , Pir. 01 28, 2008 2:16 am. Redaguota 1 kartą |
| | | mufas Karys
Pranešimų skaičius : 24 Registration date : 2008-01-28
| Temos pavadinimas: Re: Alijanco Skype Konferencija Pir. 01 28, 2008 1:58 am | |
| em deje as nesu prisijunges skype konferencijoje, bet prisijungsiu, nes skype pastoviai ijungtas. | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Alijanco Skype Konferencija Pir. 01 28, 2008 2:14 am | |
| Mhh, sumaisiau su Maffu blin ir susigalvojat neimus vienodus, dbr maisysim jus |
| | | mufas Karys
| Temos pavadinimas: Re: Alijanco Skype Konferencija Pir. 01 28, 2008 2:17 am | |
| na tai as tau per skype parasiau jau, tai gali ir idet | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Alijanco Skype Konferencija Pir. 01 28, 2008 2:18 am | |
| Senai idetas.. |
| | | mufas Karys
| Temos pavadinimas: Re: Alijanco Skype Konferencija Pir. 01 28, 2008 2:19 am | |
| tai kad neatsirado man jokio naujo event'o tu mane i skype gal isidek prima :| | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Alijanco Skype Konferencija Pir. 01 28, 2008 2:21 am | |
| Idetas esi i kontaktus dar anksciau nei i konfa, ir nesakyk kad nzn skaipas kaip veikia, kad cia pastovei veluoja viskas... bandyk daryt offline ir vel online, jei nepades rytoi atrasi tuos naujus eventus... Daugiau nlb ka bepadesiu |
| | | mufas Karys
| Temos pavadinimas: Re: Alijanco Skype Konferencija Pir. 01 28, 2008 2:25 am | |
| na man tai niekad neveluodavo | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Alijanco Skype Konferencija | |
| |
| | | | Alijanco Skype Konferencija | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|